Blue Jasmine


Premiera: 06 September 2013
0
840

După ce ultimele sale producții, You Will Meet A Tall Dark Stranger, Midnight in Paris și To Rome With Love, au fost filmate în locații din Europa, Woody Allen se întoarce în America. Cu Blue Jasmine, o reinterpretare a piesei lui Tennessee Williams, A Streetcar Named Desire, Woody Allen pare să reia linia filmelor „serioase”, întreruptă după Match Point.

Jasmine (Cate Blanchett), soția-trofeu a alunecosului Hal (Alec Baldwin), se află în pragul unei căderi nervoase când soțul său este prins într-un scandal din zorii crizei financiare. Încercând să-și pună ordine în viață, se mută din New York în San Francisco, la sora ei, Ginger (Sally Hawkins).

După ce a jucat-o pe Blanche DuBois, eroina lui Tennessee Williams, Cate Blanchett atacă rolul iubitoarei de șampanie și Xanax cu fermitate, asigurându-și cel puțin o nominalizare la Oscar.

În film joacă și comedianul Andrew Dice Clay (Entourage), într-un surprinzător rol dramatic, dar și Bobby Cannavale (Nurse Jackie, Boardwalk Empire), Louis C.K. (Louie) și Peter Sarsgaard (An Education).     

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here