Begin Again


Premiera: 11 July 2014
0
707

Dan (Mark Ruffalo) şi Greta (Keira Knightley) se află în plină criză. Dan tocmai a fost concediat de casa de discuri, iar Greta a fost părăsită de un rock star care îşi dorea mai multă libertate. Ei sunt personajele principale ale filmului Begin Again, regizat de John Carney, cunoscut datorită musicalului Once. Pelicula va avea premiera, în România, pe data de 11 iulie 2014.

Ajunşi la capăt de drum, Dan şi Greta se întâlnesc într-un bar, unde aceasta improvizează un spectacol, iar el devine fascinat de vocea ei. Pentru a merge mai departe, cei doi pun la cale un plan legat de o posibilă carieră muzicală, în ciuda neîncrederii celor din jur. Din distribuţia filmului mai face parte şi Adam Levine, solistul formaţiei Maroon 5.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentWords and Pictures
Următorul articolJ.Viewz – Come Back Down (ft. Joshua James)
mm
Pragmatica la ora 9, visatoare dupa 6. Ma infrupt cu lacomie din carti si ador sa vad un film la cinemateca. Imi place sa calatoresc prin ochii mintii, in timpul unui festival de film sau bucurandu-ma de o carte. Nu as putea trai fara arta, ceai sau filme. O zi in care sa nu povestesc despre o carte sau despre un film bun e una pierduta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here