Before Midnight


Premiera: 28 June 2013
0
557

În urmă cu 18 ani, Jesse (Ethan Hawke) şi Celine (Julie Delpy) s-au întâlnit în Viena, unde au petrecut împreună o zi ce le-a schimbat viaţa. În urmă cu 9 ani, s-au reîntâlnit în Paris şi povestea lor de dragoste a renăscut spre surprinderea amândurora.

În Before Midnight, a treia parte a trilogiei Before, Linklater, Hawke şi Delpy continuă explorarea acestor 2 personaje, ducând povestea pe un plan în totalitate nou.

Dacă în Before Sunrise (1995) şi Before Sunset (2004), Jesse şi Celine s-au văzut obligaţi să îşi consume emoţiile în perioade foarte scurte de timp, Before Midnight îi prezintă în postura de părinţi căsătoriţi.

Aflat în Grecia împreună cu Celine într-un tur de promovare a noului său roman, Jesse regretă distanţa faţă de fiul său din prima căsătorie, rămas în America. În timp ce acesta plănuieşte o mutare a familiei la New York, Celine se gândeşte să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franţa, acolo unde ea, Jesse şi cele două fiice locuiesc permanent. 

Before Midnight şi-a făcut debutul la festivalul de film Sundance din acest an, fiind primit cu entuziasm din partea fanilor şi cu aprobul criticilor.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here