Bazar cu Lucruri Gratis, editia a doua la Bucuresti

0
550

Bazarul cu Lucruri Gratis a împlinit 3 luni de la prima ediție desfășurată la Brașov. De atunci evenimentul s-a extins în mai multe orașe ale țării, iar pe 15 decembrie, Bazarul ajunge în București pentru a doua oară, după prima ediție din preajma Black Friday.

Regula evenimentului se menține: fără bani, fără negocieri și fără schimburi. Ești invitat să aduci lucrurile de calitate pe care nu le mai folosești și să îți alegi altceva dintre obiectele pe care le vei găsi aici. 

Bazarul cu Lucruri Gratis va avea loc în incinta fostului Spital Caritas, în cadrul Centrului de îngrijire și educație pentru copii 0-3 ani "La Bunici" – Strada Maximilian Popper, nr. 17A.

Evenimenteul se desfășoară între orele 12:00 și 17:00

SHARE
Articolul precedentTrei femei inalte de Edward Albee
Următorul articolCafeneaua cu pisici: editie de Craciun
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here