Balet pe Simfonia a treia de Mahler

0
595

Pe data de 18 aprilie, The Light Cinema transmite în direct unul dintre spectacolele extraordinare ale Operei din Paris, creat pe acordurile Simfoniei a 3-a a lui Gustav Mahler. Concepută ca un elogiu adus actului de creaţie, compoziţia este completată de coregrafia sensibilă şi elegantă a americanului John Neumeier.

Inspirat de emoţia pe care o transmite impresionanta Simfonie a lui Mahler, dansul creat de Neumeier se naşte din profunda şi deplina empatizare a acestuia cu trăirile evocate de notele compoziţiei.

Transmisiunea live în HD va începe la ora 20:30, iar biletele, în valoare de 55 lei (sau 40 lei pentru elevi şi studenţi) pot fi achiziţionate de la casa de bilete The Light Cinema Liberty Center.

SHARE
Articolul precedentSunt o baba comunista
Următorul articolThe Great Gatsby – Trailer #3 (2013) Leonardo DiCaprio
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here