Balet contemporan: Poveste de iarna

0
765

Din seria întâlnirilor cu dansul contemporan marca Royal Opera House din Londra  programate pentru 2014 face parte și spectacolul Poveste de iarnă, după Shakespeare. Creație a coregrafului Christopher Wheeldon, aceasta vorbește despre gelozie, regret, iertare și împăcare, promițând publicului o seară de emoții intense.

Costumele din spectacol vor fi semnate Bob Crowley, iar muzica aparține compozitorului Joby Talbot. Cei trei nu sunt la prima colaborare, realizând împreună și baletul  Alice’s Adventures in Wonderland.

Absolvent al Royal Ballet School și laureat al Prix de Lausanne, Wheeldon a fost primul englez invitat să creeze un spectacol original pentru prestigiosul Balet Balshoi. În 2003, a fost inclus în topul revistei Advocate, ca fiind una dintre cele mai influente personalități sub 40 de ani din mediul artistic.

Spectacolele din stagiunea de toamnă care au putut fi urmărite în transmisiuni directe pe ecranul de la The Cinema Live au cuprins Don Quijote, Spărgătorul de nuci şi Frumoasa din Pădurea Adormită.

Prețul biletelor este de 55 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru elevi și studenţi. Acestea se pot achiziționa de la casele de bilete The Light Cinema şi online, de pe www.lightcinemas.ro. Rezervarile se fac la 021.369.97.40 / 97 – 0737.026.226 / 227.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here