Bad Teacher – Timberlake, “zero-sex-appeal”

0
941

Greu de scris ceva despre Bad Teacher , am nevoie de niste scotch. Ca si Elizabeth Halsey (Cameron Diaz), profesoara de gimnaziu care nu poate privi realitatea decat indulcita cu un fum de marijuana si ceva tarie. Asta dupa ce toate planurile ei cinice de a se casatori cu un bogatas se dematerializeaza, iar Diaz e nevoita sa se intoarca “la catedra”, unde isi ia in fiecare zi portia de bautura. Speranta ii surade datorita lui Scott (Timberlake) un plicticos incredibil, dar plin de bani.

Realitatea mea este ca mi-a placut Bad Teacher, in ciuda glumelor greoaie, cu tuse foarte groase mai ales la inceputul filmului. Mi-a placut pentru ca Diaz e la fel de haioasa ca intotdeauna, ceea ce mi-a intarit certitudinea reconfortanta ca reuseste sa duca o comedie oricat de proasta la un nivel decent. Nu ca ar fi cazul Bad Teacher. Bad … se claseaza mai sus decat ultimul ei film din aceeasi categorie, What happens in Vegas. Spre deosebire de What happens … , Bad Teacher are mai multa chimie intre actori si, pur si simplu, actori mai buni. Foarte inspirati realizatorii ca nu l-au distribuit pe Ashton Kutcher ca sa strice totul.

Cat despre Timberlake, are norocul de cele mai bune scene din film. Una ar fi cea in care e parodiata afectivitatea trezita de best-seller-ul Eat, Pray, Love. Daca mai aveati asteptari ca filmul sa se intoarca pe drumul unei comedioare romantice inocente, scena asta le anuleaza fara drept de apel.

Timberlake mai are cel putin doua scene foarte bune: cea in care falseaza o melodie (scrisa chiar de el, conform genericelor) numita Simpatico si cea impreuna cu Diaz in care, culmea ironiei, mimeaza sex imbracati. Scena mi s-a parut perturbatoare, deranjanta la modul bolnav. Excelenta. Nu credeam ca il voi vedea pe Timberlake intr-un film in care, programatic, sex-appeal-ul degajat de el e zero.

Din distributie, trebuie remarcata si englezoaica Lucy Punch (Amy Squirrel in film), pe care ati mai vazut-o in ultimul film Woody Allen, You Will Meet a Tall Dark Stranger. Punch a trecut foarte bine de la rolul unei prostituate in ultimul Allen, la rolul unei profesoare ipocrite in Bad Teacher.

SHARE
Articolul precedentCars 2 trailer 2
Următorul articolLarry Crowne – fara scantei
mm
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here