Bachelorette

0
740

Regan (Kirsten Dunst) este o femeie foarte ambitioasa, care nu accepta cu niciun chip sa fie pe locul al doilea. Tocmai de aceea, in clipa in care afla ca antipatica Becky (Rebel Wilson), fosta sa colega de liceu poreclita Pig Face, tinta celor mai nemiloase farse si glume, se marita inaintea ei, Regan isi propune sa ii organizeze acesteia o petrecere de pomina inainte de nunta.

Partenere in planificarea evenimentului vor fi prietenele cele mai bune ale lui Regan, sarcastica Gena (Lizzy Caplan) si exuberanta Katie (Isla Fisher) care o `simpatizeaza` in egala masura pe fosta lor colega, Becky.

In seara petrecerii, pe masura ce atmosfera se destinde, situatia scapa de sub control dupa ce Regan si Katie comit imprudenta de a proba- amandoua deodata !- rochia de mireasa a lui Becky. Acest moment de distractie nevinovata va declansa un sir interminabil de incurcaturi ilare, amenintand buna desfasurare a nuntii lui Becky.

Comedia Bachelorette reprezinta primul proiect regizoral al lui Leslye Headland si va fi lansata in cinematografele din Marea Britanie pe data de 1 septembrie. Pelicula a fost prezentata publicului in cadrul editiei din 2012 a festivalului de film Sundance, primind aprecieri pozitive din partea criticii de specialitate.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here