Austenland

0
641

Austenland este o comedie romantică, bazată pe nuvela cu același nume a scriitoarei americane Shannon Hale, publicată în 2007, în care rolul principal e interpretat de Keri Russell.

Filmul spune povestea lui Jane Hayes (Keri Russell), care a iubit dintotdeauna cărțile lui Jane Austen. Acum, la vârsta de 30 de ani, obsesia ei pentru universul creat de scriitoarea engleză este la fel de puternică, iar după ani de economii acesta își îndeplinește visul de a merge la Austenland, un parc tematic inspirat de operele celebrei autoare. Un conac impunător cu grădini frumos amenajate pentru plimbările de după-amiză, servitori și camere mari, somptuos decorate, găzduid baluri, seri dansante sau după-amiezi liniștite la un ceai, recrează atmosfera  epocii pentru vizitatori și, mai ales, pentru fani. În această excursie, Jane întâlnește în calea ei și dragostea, dar vrăjită fiind de farmecul locului, riscă să o treacă cu vederea.

Deși nu a fost încă stabilită o dată pentru premiera filmului în România, exista posibilitatea ca Austenland să intre și în cinematografele noastre în luna noiembrie.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here