Audienta

0
577

Piesa The Audience a fost descrisă de The Daily Mail ca fiind cea mai așteptată piesă de teatru din 2013. Producția este difuzată de către Teatrul Național din Londra și îi reunește pe scenaristul Peter Morgan și actrița Helen Mirren, care a câștigat în 2006 premiul Oscar pentru rolul din filmul The Queen.

Piesa are ca subiect principal întâlnirile săptămânale private dintre regina Elisabeta a II-a și cei doispreze politicieni care au ocupat funcția de prim-ministru de-a lungul celor 60 de ani de domnie a acesteia. Conținutul strict confidențial al convocărilor a inspirat această piesă. Astfel sunt imaginate o serie de întâlniri între regină și prim-miniștrii, de la Winston Churchill până la David Cameron, în care aceștia discută până la cele mai delicate și intime subiecte.

The Audience este regizată de Stephen Daldry cunoscut pentru filme precum The Reader, Billy Elliot sau The Hours.

Piesa va fi difuzată în România pe data de 13 iunie 2013 la The Light Cinema. Prețul biletelor este de 55 lei, iar pentru elevi și studenți prețul va fi 45 de lei.     

Galerie video

SHARE
Articolul precedentRecomandari pentru weekendul 10-12 Mai
Următorul articolInterior. Leather Bar (2013) – Trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here