At Any Price

0
672

At any Price este un film în regia lui Ramin Bahrani (Goodbye Solo) avându-i ca protagoniști pe Dennis Quaid (The Day After Tomorrow, G.I. Joe: The Rise of Cobra) și pe Zac Efron (High School Musical, New Year’s Eve).

Henry (Dennis Quaid) este un om care toată viața s-a preocupat de îngrijirea și dezvoltarea fermei sale. El își dorește ca fiul său Dean (Zac Efron) să preia conducerea fermei, însă acesta vrea să își urmărească propriul vis, acela de a ajunge pilot profesionist de curse. În același timp, dezvoltarea rapidă a tehnologiei, care înlocuiește din ce în ce mai mult munca manuală amenință afacerea tatălui, care întâmpină dificultăți în acceptarea schimbării. În acest context, Ramin Bahrani, prezintă relația dificilă dintre un tată și fiu său și problemele apărute drept consecință a eternului conflict dintre generații.

Interpretarea lui Dennis Quaid și a lui Zac Efron a fost apreciată de critici, filmul fiind, de altfel, nominalizat anul trecut la categorii importante în cadrul Festivalului de Film de la Veneția, dar și la Festivalurile de Film de la Telluride și de la Toronto.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here