Asta-i tineretea noastra

Unde: Kenneth Lonergan, Ana Ularu
Cand: 20 Jul 2013
Ora:19:00
0
857

Dennis (Conrad Mericoffer), Warren (Paul Ipate) si Jessica (Ioana Blaj) sunt trei adolescenti simpatici si plini de entuziasm care infrunta impreuna o noapte de primavara presarata cu o serie de intamplari total neprevazute. Spectacolul este adaptat dupa – This is our Youth – piesa lui Kenneth Lonergan, renumit pentru spectacolele sale de pe Broadway.

Productia teatrului independent de la Godot presupune o ora si jumatate de amuzament dar si de tristete alaturi de o integrare speciala a spectatorului intr-o tema care ii este sau ii va fi foarte usor de recunoscut – maturizarea.

Chiar daca cei trei tineri provin din familii bune – Warren este fiul unui afacerist, Jessica provine dintr-o familie instarita iar Dennis poate profita oricand de faima tatalui sau –  fiecare dintre ei infrunta problemele specifice varstei.

Regizat de catre actorul Radu Iacoban, aflat la prima experienta de acest gen, spectacolul accesibil si usor de urmarit Asta-i tineretea noastra se va juca miercuri pentru a treia oara.

Biletele costa 30 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here