As I Lay Dying

0
603

As I Lay Dying este regizat și scris de James Franco, în colaborare cu Matt Rager, fiind adaptarea cinematografică a cărții cu același nume a lui William Faulkner, publicată în 1930.

Acțiunea urmărește eforturile unei familii sărace din Mississippi de a îndeplinii ultima dorință a mamei (Beth Grant), aceea de a fi îngropată în orașul natal Jefferson. Familia, formată din Darl Bundren (James Franco), frații săi Cash (Jim Parrack) și Jewel (Logan Marshall-Green) și mezinul Vardaman (Brady Permenter), singura lor soră Dewey Dell (Ahna O’Reily) și tatăl Anse Bundren (Tim Blake Nelson),  se încumetă la o călătorie lungă și dificilă pe parcursul căreia se petrec o serie de evenimente care îi schimbă și îi traumatizează, atât fizic, cât și psihic.

Filmul a fost selectat pentru a fi ecranizat la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta la secțiunea Un Certain Regard. Părerile criticilor sunt, în asamblu, pozitive, efortul lui James Franco în ceea ce privește partea regizorală fiind apreciat, deși se recunoaște lipsa experienței. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here