Arturo Sandoval


  Cand: 09 Nov 2011
  Ora:19:00
  0
  753

  Update: pe 13 septembrie, artistul de origine cubaneza si-a anulat toate concertele din luna noiembrie din Europa de Est, dar promite sa vina in Romania in primavara anului urmator.

  Contravaloarea biletelor se poate recupera intre 1 octombrie – 15 noiembrie de la punctul de vanzare din Magazinul Unirea – etajul 2.

  ————————————————————————————–

  Notati-va in calendar data de Miercuri, 9 noiembrie 2011 pentru ca venirea trompetistului de jazz Arturo Sandoval nu trebuie ratata. Daca nu esti familiarizat cu muzica lui, trebuie spus ca are o forta vitala incredibila, ca te va face sa dansezi in scaun si sa atingi eargasmintr-un timp record.

  Sandoval, un showman impresionant si un trompetist intens si virtuoz, a cantat cu foarte multi jazzisti, printre care Dizzie Gillespie (mentorul lui in materie de jazz si arta interpretarii la trompeta), Chucho Valdes, Stan Getz, Frank Sinatra, Tito Puente si Herbie Hancock. Arturo Sandoval este cunoscut si pentru colaborarile cu muzicieni de muzica pop (printre ei Alicia Keys si Justin Timberlake).

  Artistul cubanez emigrat in Statele Unite, castigator a patru premii Grammy si şase premii Billboard, nu este pentru prima data in Romania, venind în urmă cu doi ani la Festivalul de Jazz de la Sibiu.

  Biletele pentru concert au fost puse deja în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Vreau Bilet – (Unirea Shopping Center – et. 2 şi Carrefour Feeria – Băneasa Shopping City), de la Sala Palatului şi online, pe www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor in functie de localizarea in sala sunt 90lei, 130lei, 160lei, 200lei şi 250lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here