Arthur Newman


Premiera: 14 June 2013
0
550

Povestea lui Arthur Newman (Colin Firth) începe cu Wallace Avery, adică fosta lui identitate. Sătul să mai fie un ratat, fostul jucător de golf amator care nu a putut să facă saltul către liga profesioniștilor decide să o ia de la zero.

Cu o soție căreia îi e milă de el și un fiu care îl urăște, Wallace își înscenează propria moarte și își găsește o nouă identitate : Arthur Newman. Însă călătoria sa spre o nouă viață este deraiată de Charlotte Fitzgerald (Emily Blunt), care fuge ea însăși de propriul trecut. Cei doi călătoresc din oraș în oraș, intrând prin efracție în case și „probând” identitățile proprietarilor absenți.

Drama-comedie este primul film de lung metraj semnat de Dante Ariola și așează spectatorul în ochiul unei furtuni a crizei de identitate: proaspăt-căsătorit sudiști, hipsteri snobi sau campion de golf și soția lui rusoaică:  acestea sunt doar câteva dintre măștile în spatele cărora cei doi fugari se ascund pentru a putea să recunoască niște adevăruri fundamentale despre identitățile lor adevărate.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here