Antonio Sanchez & Migration la Jazz Night Out


  Cand: 06 Dec 2015
  Ora:20:00
  0
  765

  O participare la Jazz Night Out dă bine pe orice timeline și asta fără a renunța la statutul de platformă dedicată inițiaților. Indicele de coolness se dublează însă odată cu anunțul: Antonio Sánchez vine la București.

  Cine este Sánchez? Unul dintre cei mai mari bateriști ai lumii și responsabilul cu coloana sonoră a ultimului film al lui Alejandro G. Iñárritu, Birdman. De la acesta pare să fi prins microbul ideilor mari duse până la capăt cu dedicație: ironie, nu autoironie. Dacă filmul lui Iñárritu (cu iluzia cadrului continuu, dialogul criptic, filozofic și titlul doar cu puțin mai scurt decât scenariul, Birdamn: Or The Unexpected Virtue of Ignorance) a fost întâmpinat cu zâmbete ironice, efortul lui Sánchez nu poate fi decât aplaudat. E vorba de saltul de la middlebrow la highbrow. Scena pe care activează ideile se schimbă, dar miezul e același.

  Albumul pe care îl prezintă Sánchez, The Meridian Suite, este rezultatul interesului recent pentru receptarea mesajului artistic ca flux continuu (vezi filmul-cadru): un roman muzical de o oră, nu piese, ci capitole, gândite anume pentru colaboratorii Seamus Blake, John Escreet, Matt Brewer.

  Biletele pentru concertul din 6 decembrie le achiziționezi prin rețeaua Eventim sau pe eventim.ro și costă 95 RON, 135 RON sau 155 RON, în funcție de categorie.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here