Annabelle


Premiera: 17 October 2014
0
792

Cine a reușit să vadă The Conjuring (Trăind printre demoni) lansat anul trecut este familiarizat cu păpușa blestemată Annabelle pe care celebrii soți Warren, specializați în paranormal, o țineau în camera de trofee bântuite. Pentru cine nu a urmărit filmul considerat cel mai bun horror din 2013, vă pot spune că e o păpușă aparent inofensivă, dar capabilă să-ți provoace coșmaruri fără să prindă viață precum Chucky

Filmul îl are ca producător pe James Wan, responsabil pentru regia lui The Conjuring și spune povestea păpușii Annabelle, despre cum s-au atașat de ea spiritele malefice și începuturile crimelor înfăptuite. John Form (Ward Horton) cumpără păpușa vintage îmbrăcată în rochia de mireasă pe care o aduce soției sale însărcinate, Mia (Annabelle Wallis), cu dorința de a-i oferi cadoul perfect. Într-o noapte sunt atacați de un grup de sataniști care aparent invocă o entitate malefică, ce va fi intruchipată de Annabelle.

 

Din distribuția producției fac parte: Annabelle Wallis (X-Men: First Class), Ward Horton (The Wolf of Wall Sreet), Tony Amendola (The Mask of Zorro), Aflre Woodard (Primal Fear) și Kerry O’Malley (Rounders, Case 39).

Premiera este așteptată pe 10 octombrie în cinematografele de la noi.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here