And So It Goes

0
712

And So It Goes ar putea fi As Good As It Gets:  scenariul e scris de același Mark Andrus, poveste similară (fericire pentru vârsta a treia), dar cu Michael Douglas în locul lui Jack Nicholson și regizat de Rob Reiner (When Harry Met Sally). Un film pentru un alt fel de public: un public care are nevoie de o dovadă că schimbarea nu ține de vârstă.

Oren (Douglas) s-a ales după moartea soției cu o limbă ascuțită și cu neîncredere în umanitate, în timp ce Leah, în urma unei experiențe similare, a devenit cântăreață (Diane Keaton -cine altcineva- cântă pe muzica interpretată la pian chiar de regizorul Rob Reiner). În mod previzibil, cei doi ajung vecini, iar din acest moment schimbul de experiență începe: nu numai Oren o să se schimbe sub influența lui Leah, dar și aceasta va împrumuta din duritatea vecinului.

Povestea capătă o nuanță în plus când intră în scenă nepoata lui Oren (o descoperire recentă), interpretată de Sterling Jarins (World War Z). Un film  aparent standard, dar cu actori care merită oricând priviți.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here