Amy Winehouse a murit

  0
  563

  Conform BBC, ambulanta sosita la locuinta cantaretei la ora Londrei 3:54 nu a mai putut sa ii salveze viata. Politia londoneza, ajunsa si ea la fata locului, a declarat-o pe Amy decedata. Cauza mortii nu este clara, probabil a fost vorba de o supradoza, avand in vedere istoricul de abuz de alcool si droguri al lui Amy.

  Daca stirea se confirma, Amy Winehouse a trait doar 27 de ani. Vestea nu poti spune ca surprinde, avand in vedere lupta ei cu abuzul de substante din ultimii ani, dar este extrem de trista, din punct de vedere uman si artistic. Amy, cu cele doua albume Frank si Back to Black, nu s-a impus ca o artista pop-rock de succes, ci, daca nu ne e frica de cuvinte mari, ca un artist cu geniu muzical. Un lucru rar, care s-a dovedit pentru Amy dificil de metabolizat.

  Amy intra in "Forever 27 Club", grupul artistilor de talent care au disparut la 27 de ani, alaturi de Jimi Hendrix (mort in 1970, asfixiat, in urma consumului de pastile si alcool), Janis Joplin (moarta tot in 1970, probabil din cauza unei supradoze), Jim Morrison (disparut in 1971, cel mai probabil in urma unui infarct), Kurt Cobain (mort in 1994 impuscat), Brian Jones, fondator Rolling Stones (mort in 1969 prin inec).

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here