American Independent Film Festival 2018

0
1188
Unde: CinemaPRO, Cinema Muzeul Ţăranului

Cand: 27 Apr - 03 May 2018

Unde poţi vedea filme americane de calitate, prezentate la marile festivaluri? La American Independent Film Festival. Ce-a de-a doua ediţie a festivalului se va desfăşura între 27 aprilie şi 3 mai 2018, la CinemaPRO şi la Cinema Muzeul Ţăranului. Festivalul va fi deschis de filmul I, Tonya. În film îl veţi putea vedea şi pe Sebastian Stan, actorul ce are origini româneşti. Sebastian Stan va fi şi invitatul de onoare al festivalului.

Una dintre vedetele festivalului este filmul Lady Bird, un răsfăţat al nominalizărilor la Oscar în 2018.

Lady Bird | Official Trailer HD | A24

LYTE video

Fanii lui Woody Allen vor putea vedea în premieră noul său film, pe 29 aprilie, de la ora 20:30, la CinemaPRO. Wonder Wheel este considerat de critici drept unul dintre cele mai bune filme regizate de Woody Allen în ultimii ani. În film îi vei putea vedea pe Kate Winslet, Juno Temple şi Justin Timberlake. Acţiunea se petrece în anii ’50, în atmosfera magică a unui parc de distracţii din Coney Island.

Wonder Wheel – Official Trailer | Amazon Studios

LYTE video

Stilul lui Woody Allen este considerat a fi sursa de inspiraţie şi pentru Golden Exits al lui Alex Ross Perry, care spune povestea a două cupluri din Brooklyn tulburate de apariţia unei femei.

Golden Exits Trailer #1 (2018) | Movieclips Indie

LYTE video

Un alt film ce va fi proiectat în premieră este Lucky, la care a participat şi reputatul David Lynch. În Lucky (regizat de John Carroll Lynch), David Lynch interpretează rolul unui bărbat excentric. Lucky urmăreşte călătoria unui ateu în vârsta de 90 de ani, care ajunge într-un orăşel din deşert, populat de personaje ciudate. Premiat la Festivalul de la Locarno, filmul poate fi văzut pe 28 aprilie, ora 20:30, la Cinema Muzeul Ţăranului.

Lucky - Official Trailer

LYTE video

The Florida Project, noul film în care joacă Willem Dafoe şi care a fost prezentat şi la Cannes, este de asemenea inclus în programul festivalului. Regizorul Sean Baker spune povestea unei mame care îşi creşte singură copilul în zona cu moteluri sărace de la marginea parcului de distracţii Disney World. Aici îl întâlneste pe directorul unui astfel de motel, care vrea să îi ofere un trai mai bun. Viaţa personajelor principale este pusă în pericol de o decizie neinspirată a mamei, prin care aceasta încearcă să iasă din sărăcie.

The Florida Project | Official Trailer HD | A24

LYTE video

Vei putea vedea şi unul dintre cele mai bune filme de la Sundance, intitulat An Evening With Berverly Luff Linn. Filmul regizat de Jim Hosking spune povestea unei tinere concediate de propriul soţ şi care mai tânjeşte după marea ei iubire, pe nume Berverly Luff Linn. Filmul a fost apreciat datorită calităţilor vizuale.

An Evening with Beverly Luff Linn - Sundance 2018

LYTE video

O vei putea revedea şi pe Julianne Moore, într-o poveste emoţionantă despre nişte copii dornici de a depăşi obstacolele pentru a fi fericiţi. Visurile lor îţi sunt prezentate în filmul Wonderstruck, prezentat şi la Cannes.

Wonderstruck Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

LYTE video

Spectatorii dornici de a cunoaste mai multe despre o cultura diferita de a lor pot alege filmul vorbit in Yiddish, intitulat Menashe, care prezinta viata comunitatii hassidice din Brooklyn.

Menashe | Official Trailer HD | A24

LYTE video

Viaţa starurilor de la concursurile de rodeo este prezentată emoţionant prin povestea bărbatului din filmul The Rider.

The Rider | Official Trailer #2 HD (2017)

LYTE video

America rurală este prezentată prin ochii unor femei din Montana. Poveştile lor se împletesc în filmul Certain Women, premiat la BFI London Film Festival.

Certain Women Official Trailer 1 (2016) - Kristen Stewart Movie

LYTE video

Poţi afla mai multe informaţii despre celelalte filme incluse în program şi despre costul biletelor aici.

Citeşte şi Call Me by Your Name – Însorita Italie şi iubirea pe care o trăieşti doar o dată în viaţă

Patti Cake$ -- O Adele în lumea Hip-Hop

Call Me by Your Name – Insorita Italie si iubirea pe care o traiesti doar o data in viata

Patti Cake$ -- O Adele in lumea Hip-Hop

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here