American Horror Story – seria a 4-a

0
711

American Horror Story este un serial al cărui concept i-a inspirat și pe producătorii seriei True Detective.  A fost creat astfel încât fiecare sezon să aibă o temă nouă și să prezinte o poveste cu personaje diferite. Deși este un serial de groază, scenariștii reușesc să creeze firuri narative foarte creative și să-ți depăşească așteptările, jonglând foarte bine cu ideea de a șoca și a teroriza. 

Primul sezon, Murder House, s-a centrat pe familia Harmon, Ben (Dylan McDermott) , Vivien (Connie Britton) și fata lor Violet (Taissa Farmiga) care se mută din Boston în Los Angeles după avortul lui Violet și aventura lui Ben. Ei vor locui într-un conac restaurat și află pe parcurs că vila este bântuită de foștii ei locatari. Serialul a fost primit pozitiv, primul sezon reușind să atragă un număr impresionant de spectatori pentru televiziunea FX.

Acțiunea celui de-al doilea sezon intitulat Asylum se petrece în anul 1964 la o instituție de boli mintale și urmărește povestea angajaților și pacienților, făcând trecerea între trecut și prezent a evenimentelor. 

Subiectul sezonului 3, Coven, și jocul actoricesc au atras 17 nominalizări la Premiile Emmy, la fel ca seria precedentă. Sezonul s-a bazat mai mult pe crearea unui stil aparte al seriei, și nu pe moralitate și prejudecăți rasiale. Povestea are loc în New Orleans, Louisiana, la un internat și urmărește evenimentele ce au loc la întrunirile unor vrăjitoare cu descendență din Salem. 

Cel de-al patrulea sezon, ce va avea premiera pe 8 octombrie 2014, se va concentra în jurul unei povești care ia amploare la un circ, tema purtând numele de Freak Show.Acțiunea va avea loc în anul 1952, în Jupiter, Florida. Conflictul ce va sta la baza poveștii este între 'ciudați' și forțele răului care se pare că nu-i vor înțelege. Printre 'ciudați' se vor număra un clovn ucigaș și o doamnă cu barbă. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here