America, venim!


Premiera: 21 March 2014
0
797

America, venim! este lungmetrajul de debut al regizorului Răzvan Săvescu și este o comedie în care îi vom regăsi pe Mihai Călin, Adrian Văncica, Gheorghe Ifrim, Ioana Blaj, Ion Sapdaru, Tania Popa, Alexandru Bindea și Oana Ioachim.

Filmul urmărește povestea unei trupe de teatru de provincie care este invitată să joace spectacolul D’ale Carnavalului, la Lincoln Center din New York, pentru Săptămâna Culturii Românești. Acolo întalnesc un mare impresar care îi determină să se abată de la drumul pe care au pornit, și în loc să se bucure de experiența newyorkeză, ei pleacă prin țară, călătoria lor transformându-se într-un soi de road movie. Entuziasmul actorilor, lipsa noțiunilor de limbă engleză și lipsa experienței americane vor da naștere unor întâmplări și aventuri comice, unele dintre ele inspirate chiar din realitate.

O apariție specială în film este actrița de origine croată Mira Furlan (When Father was Away on Business) care interpretează rolul unei văduve bogate în casa căreia va locui grupul actorilor români în America.

Filmul va rula în cinematografele începând cu 21 martie 2014.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here