Alps

0
682

Cinefilii pot viziona în circuit restrâns la Cinema Union și la NCRR (în cadrul MȚR) un film interesant, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția în 2011. Producția greaca Alpeis/ Alps a luat de altfel și premiul festivalului pentru Cel mai bun scenariu.

În cuvintele regizorului Giorgos Lanthimos (responsabil pentru drama Dogtooth), Alps este povestea unui om care încearcă să intre într-o lume fabricată. Un grup de oameni denumit Alpii, condus de un paramedic, pornește o afacere bazată pe un concept neobișnuit: alinarea durerii familiilor și prietenilor persoanelor recent decedate, preluându-le imaginea și personalitatea.

Filmul a primit în 2012 și Premiul pentru Noi Direcții în Cinema în cadrul competiției oficiale a Festivalului de Film de la Sidney. 

Prețurile biletelor la NCRR sunt de 10 lei (preț întreg) și 7 lei (redus).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentConcert Roger Waters: The Wall
Următorul articolRise of the Guardians – TRAILER (Peter Ramsey, 2012)
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here