Allegro, ma non tropo

Unde: Ion Minulescu
Cand: 10 May 2015
Ora:20:00
0
608

Allegro, ma non tropo este o comedie sentimentală cu stări de tensiune și numeroase încurcături amoroase. Piesa a fost scrisă de Ion Minulescu, fost director al Teatrului Național București, cunoscut în prezent mai ales ca poet al Romanțelor. Teatrul său, însă, merită redescoperit pentru dialogurile vii, umortul alert, naturalețe, verva intelectuală și originalitatea scriiturii.

Allegro, ma non tropo este o satiră de moravuri care își va captiva publicul cu farmecul și savoarea perioadei interbelice și cu o colecție de personaje pitorești – un milionar, o soție, un dramaturg, o amantă și o slujitoare. Cu răsturnări de situații, apariții neașteptate și un amestec ingenios între tearu și realitate, piesa este o pledoarie pentru firescul în teatru.

Spectacolul se desfășoară sub îndrumarea regizorală a lui Răzvan Popa și cu o distribuție compusă din actorii: Gavril Pătru, Marius Rizea, Eugen Cristea, Costina Ciuculica, Aylin Cadîr și Victoria Dicu.

Allegro, ma non tropo are premiera pe 15 ianuarie 2015 de la ora 20:00 la TNB în Sala Pictură. Alte reprezentații ale spectacolului vor avea loc pe 16, 18, 22 și 23 ianuarie 2015. Prețul biletelor este de 40 lei, 20 lei (balcon) și 10 lei (în picioare).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here