Akua Naru la Atelierul de Producție


  Cand: 28 Mar 2014
  Ora:22.00
  0
  557

  Akua Naru revine cu trupa ei Digflo în București, într-un concert în care i se vor alătura alți trei artiști autohtoni: DJ Sauce, Tru L și Ufe. Pe data de 28 martie, Atelierul de Producție va fi gazda unui spectacol în care sunetul și poezia se armonizează în hip-hop.

  Versurile artistei vorbesc despre iubire, adevăr, curaj, politică. Susținute și amplificate live de șase instrumente (tobe, clape, saxofon/flaut, bass, chitară și turntable), poezia și vocea sa dau naștere unei muzici intense, plină de emoție.

  Până în prezent, Akua Naru a lansat două albume: The Journey Aflame (2012) și Live and Aflame Sessions (2012). Datorită colaborărilor cu Patrice, Blitz the Ambassador, Wax Tailor, dar și comparației cu Lauryn Hill, Akua Naru este considerată unul dintre cei mai promițători MC ai momentului.

  Artista are la activ două albume The Journey Aflame (2012) și Live and Aflame Sessions (2012), fiind considerată unul dintre cei mai promițători MC ai momentului.

  Pentru concertul din 28 martie biletele costă 30 de lei și se găsesc doar la intrarea în club. Evenimentul începe la orele 22.00, iar guestlist-ul este valabil până la 01.00.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here