Ain’t Them Bodies Saints

0
685

Ain't Them Bodies Saintseste un nou exemplu al genului western, din ce în ce mai resuscitat în ultimii ani în industria cinematografică, începând de la The Proposition, The Assasination of Jesse James.., No Country for Old Men sau True Grit ale fraților Coen și ajungând până la Django Unchained al lui Tarantino sau viitorul The Lone Ranger, cu Johnny Depp. 

Având mare succes la critici după premiera de la Festivalul de la SundanceAin't Them Bodies Saints este povestea de dragoste, devenită tragică deveme în film, dintre personajul lui Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) și al lui Casey Affleck (The Assasination of Jesse James.., Gone Baby Gone). Bob Muldoon (Affleck) și Ruth Guthrie (Mara) duc o viață romantică, plină de pasiune dar și periculoasă în postura a doi proscriși. 

Când autoritățile reușesc să îi confrunte, Ruth împușca un ofițer – interpretat de Ben Foster (serialul Six Feet Under, Rampart și viitorul Kill Your Darlings, în care îl joacă pe scriitorul William S. Burroughs) – iar Bob își asumă vina, intrând la închisoare pentru 4 ani. Ajuns om liber, pornește în căutarea soției și a fiicei pe care încă nu a cunoscut-o.

Filmul e scris și regizat de un nume nou ajuns în atenția publicului, David Lowery.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here