Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca

Unde: Rajiv Joseph
Cand: 07 Sep 2013
Ora:19:00
0
841

Sambata 7 septembrie, de la ora 19:00, se joaca dupa un an de la premiera de la cafeneaua Godot piesa Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca, scrisa de dramaturgul american Rajiv Joseph. In montarea regizorului american Ryan Whinnem, personajele principale sunt interpretate de Tudor Aaron Istodor si Simona Cuciurianu.

Povestea urmareste doi oameni si modalitatile de neinteles in care sunt readusi periodic impreuna pe parcursul a 30 de ani. De cand se intalnesc prima oara, la varsta de 8 ani, cuplul formeaza o legatura puternica care sfideaza trecerea timpului si incongruenta intalnirilor lor. Adusi impreuna si separati apoi, deopotriva de rani fizice si emotionale, povestea tragicomica a celor doi ne ofera ocazia de a vedea un tratament diferit al povestilor de dragoste.

Dramaturgul Rajiv Joseph a fost nominalizat pentru Premiul Pulitzer in anul 2010, cu piesa sa Bengal Tiger at the Baghdad Zoo. Piesa care se va juca vineri la Godot, in engleza Gruesome Playground Injuries, a avut premiera in SUA in octombrie 2009, cu Selma Blair (cunoscuta din filmele Cruel Intentions, Kill Me Later sau Hellboy) si Brad Fleischer in rolurile principale.

Pretul biletelor este de 30 de lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here