A Good Day to Die Hard


Premiera: 15 February 2013
0
833

Live Free Or Die Hard (Greu de ucis 4) a primit la vremea sa o serie de critici, majoritatea gravitand in jurul "cozmetizarii" primite de eroul filmului: limbajul colorat al politistului John McClane ar fi disparut pentru a se face accesibil in cinematografe publicului de o varsta mai frageda.

Una dintre putinele poze pe care le avem din A Good Day to Die Hard ne da sperante in privinta limbajului, parafrazand celebrul catchphrase al eroului. Multi au considerat ca pozitia de salvator a Americii din filmul precedent a fost mult prea inalta, chiar si pentru John McClane.

Acum actiunea este plasata in Rusia, ceea ce presupune in sine un scop mai restrans pentru politistul ghinionist. Un Bruce Willis cam prea batran pentru salvarea lumii va fi secondat de Jay Courtney, in rolul fiului instrainat al lui John McClane – tema transmiterii tortei este evidenta.

Cu titluri ca Behind Enemy Lines si Max Payne la activ, regizorul John Moore are ceva experienta cand vine vorba de actiune non-apologetica. Sa speram ca va evita greselile predecesorului, pentru ca ne-ar placea sa il revedem pe McClane cel gritty din Die Hard 2

Premiera in Romania este programata pentru 15 februarie, concomitent cu cea americana. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here