22 Jump Street


Premiera: 13 June 2014

Cand: 04 Jul 2014
0
703

Mediul de intervenție al ofițerilor de poliție Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) se mută de la liceu la facultate. 22 Jump Street este continuarea filmului 21 Jump Street (2012), ambele regizate de Phil Lord și Christopher Miller. Cei doi ofițeri sunt studenți sub acoperire la o facultate unde vor să-i descopere pe cei ce se află în spatele distribuției de droguri. 

În timp ce se confruntă cu problemele legate de misiune, cei doi se angrenează în activitățile facultății. Jenko se apropie de echipa de fotbal, iar Schmidt se infiltrează în cursurile de artă. În aceste momente, ofițerii încep să se îndoiească de natura parteneriatului lor, rămânându-le să descopere dacă sunt capabili de o relație matură. Dacă acești adolescenți prea mari pot evolua de la boboci în facultate la bărbați adevărați, atunci facultatea ar putea fi lucrul cel mai grozav care li s-a întâmplat.

22 Jump Street este o comedie atât pentru adolescenții, cât și pentru adulții din noi. Filmul va avea premiera în România pe 4 iulie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here